Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw föddes i Lund 1986. Han började tidigt rikta in sig mot en karriär inom musik, då han gick en musikinriktad linje på gymnasiet. År 2002, 16 år gammal, medverkade han i sin första musikal, Joseph and the amazing techincolor dreamcoat, som visades på Slagthuset i Malmö. Hans musikkarriär började alltså inom musikalgenren, och han skulle återvända till den flera gånger, men även utöka sin karriär med popsång och programledarerfarenhet.20150514_ESC_2015_Måns_Zelmerlöw_5767

Måns blev känd för hela svenska folket då han deltog i Idol år 2005. Måns slutade på en femteplats, men det har inte hindrat honom från en framgångsrik karriär inom musik. Redan ett år efter Idol fick han en av huvudrollerna i uppsättningen av Grease i Malmö, och året efter det deltog han för första gången i Melodifestivalen. Den gången hette hans bidrag ”Cara Mia”, och Måns slutade på en tredjeplats. Låten fick stora framgångar utanför Melodifestivalen, och Måns kunde försörja sig på sin musik under de kommande två åren.

År 2009 gav han sig in i Melodifestivalen igen, den här gången med bidraget ”Hope & Glory”. Denna gång slutade Måns på en fjärdeplats. Han skulle återvända till Melodifestivalen redan året efter, men denna gång som programledare, tillsammans med Dolph Lundgren och Christine Meltzer. Han fortsatte sin karriär som programledare med Allsång på Skansen, som han ledde mellan 2011 och 2013. Efter detta ville han återigen fokusera på sin egen musik, och han släppte albumet Barcelona Sessions 2014.

Zelmerlöws senaste prestation i sin karriär var hans deltagande i Melodifestivalen 2015, då han vann med sitt bidrag ”Heroes”, och fick åka till Wien för att representera Sverige i Eurovision Song Contest. Måns kvalificerade sig från semifinalerna till den stora finalen, där han vann hela tävlingen med 365 poäng, vilket är den tredje högsta poängen i tävlingens historia. Måns bidrag handlade om att alla kan vara hjältar genom att vara goda förebilder, vilket är ett unikt budskap i tävlingen. Ett mycket vanligt tema är annars kärlek. Även om man inte sjunger om det i ballader kan man i verkligheten hjälpa den fysiska kärleken på traven lite genom att använda sexleksaker. Du hittar ett stort utbud på Lyxigasexleksaker.se.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Terrorpop – En sajt om den svenska popens höjdare!